Warning: Creating default object from empty value in /home/vekabnet/public_html/wp-content/themes/empire/functions/admin-hooks.php on line 160

Fördelen med termostater.

Häromdagen var jag ute hos en kund där vi installerade en bergvärmeanläggning för ett par månader sedan. Det är ju först nu anläggningen börjar ställas på prov och husägaren kan börja utvärdera sitt system.
Vi hjälpte kunden med konvertering till vattenburet och kunden hade stora betänkligheter kring valet av termostater eller inte. Egentligen borde valet vart enkelt för termostaterna ingick i installationen. Men kunden var osäker på om termostater var bra i en värmepumpsanläggning.
Vi förklarade för kunden vad fördelarna var och hur den flödesutjämnande tanken vi installerat säkerställer flödet över värmepumpen.
När vi nu kommer tillbaks på vårt återbesök blir man så glad som yrkesman när kunden med stora ord och viftande armar tackar för att vi övertalade kunden att gå med på installationen av termostater. Och som grädde på moset är det fredag och snart dags för helg!
Under tiden kommer några tankar om termostatens förträfflighet
  •  Ställ önskad temperatur i varje rum
  •  Spara energi. Undvik att värma huset när det inte behövs
  •  Slipp oro över varierande flöden genom vår tanklösning
  •  Få bästa möjliga inomhusklimat